Den dětí 2012

29.05.2012 08:00

V sobotu 29. května se na louce u Něžovic sešlo více jak padesát dětí. Důvodem byla oslava jejich svátku, kterou pro ně připravil místní svaz žen. Při této příležitosti se pomalu stává tradicí účast členů Velorex teamu Oukřtalof a kynologického klubu ZKO Milevsko Olšinky.

Velorexy byly opět v obležení malých i velkých účastníků a málokdo si nechal ujít projížďku těmito vozítky. Někteří se odvážně ujali i řízení, ale pro jistotu pouze na louce.

Velkou pozornost si získali i čtyřnozí kamarádi, kteří předvedli co všechno umí dobře vycvičený pes. Dětem byl kromě organizovaného programu k dispozici také skákací hrad plný míčků a nafukovací prolézačka mašinka Tomáš. Plně využitý byl rovněž improvizovaný stánek s cukrovou vatou, které se během odpoledne přejedl snad každý. Po soutěžích, jako například překonání opičí dráhy, skládání maxipuzzle nebo tahání velorexu na laně, se každý s radostí pustil do připravené svačinky ve formě opečených špekáčků a voňavých koláčků.

V závěru odpoledne byly ještě vylosovány tři obrázky, které měly děti za úkol namalovat. Jejich autoři si odnášeli dort ve tvaru sluníčka. Možná i tím bylo přivoláno pěkné počasí, které nás provázelo celým odpolednem. Už nyní se těšíme na další setkání třeba v pohádkovém lese, který se po loňském úspěchu připravuje na druhou polovinu července. Tak tedy na shledanou v Něžovicích.

Vyhledávání

Kontakt

Český Svaz Žen Nězovice Něžovice 10
399 01 Milevsko
Petra Koutníková
+420608616265